Můj čas na kafíčko

Zoufá si, že je sama, ale prý je vybíravá...

Oherečce Martině Randové (49) je známo, že se jí na počátku kariéry příliš nedařilo. Dlouhé roky snila o hvězdné dráze, ale aby přežila, musela brát jeden štěk za druhým.

Když přišla nabídka, aby ztvárnila bláznivou Heluš v Ordinaci, neváhala ani minutu a práci vzala všemi deseti. Od té doby se hřeje na hereckém výsluní. Když v únoru padla poslední klapka, dlouho nesmutnila a vtrhla jako velká voda do dalšího nováckého seriálu Ulice. Ačkoli se jí nyní daří, milostný život stále pokulhává.

Svůj neúspěch svádí buď na vytíženost, anebo dokonce na to, že se musí starat o nemohoucí maminku. Pravda je ale někde jinde. Randová je totiž až moc vybíravá. O herečku, která stojí na prahu padesátky, je stále zájem, což není divu, když je pořád velmi atraktivní. Jenže zná svou hodnotu a jen tak někdo jí není po chuti.

Na samotu si nejspíš zvykla

Přestože herečka v hloubi duše touží po lásce, na veřejnosti se tváří, že ji samota tolik netíží. V minulosti se nechala slyšet, že ke štěstí nutně nepotřebuje milujícího manžela a kupu dětí. Na druhou stranu zase připouští, že toho „pravého“ ještě může potkat. Jenže to by potenciální partner musel splňovat dost přísná kritéria. Jaký by měl být?

„Měl by být hodný, inteligentní a se smyslem pro humor,“ vyjmenovala. K tomu by měl mít rád svou práci, a hlavně by měl být velkorysý, zároveň by ji měl brát takovou, jaká je. Z výčtu požadavků není divu, že je pořád sama. A tak má prý víc kamarádů, než by si přála.

Randová přiznala, že jeden z nápadníků byl už hodně blízko jejímu srdci. Dokonce si s ním uměla představit společné soužití. Jenže si stihl najít jinou ženu, a tak Randová utřela nos a čeká dál. Zdá se, že ji rozchod sebral a od té doby se raději od mužů drží v bezpečné vzdálenosti. Dokáže ale ještě někoho vůbec vpustit do života?

Padesátku na krku by jí hádal málokdo

Herečka si je vědoma toho, že s přibývajícími roky se ten pravý hledá hůř. Na čele se jí tvořily vrásky a víčka začala uvadat. Nezbývalo než na pomoc zavolat dermatoložku, která jí všechny vrásky vyplnila. Herečka nic neponechala náhodě a navštívila i plastického chirurga, který ji zbavil pokleslých víček.

Sama je teď s vizáží spokojená, ale je jasné, že pokud se někdo oddá estetickým úpravám, těžko s nimi přestává. Ani ona to asi nemá jinak, neboť své fanoušky podněcuje k tomu, aby si také nechali pomoct a ničeho se nebáli. Prý jim to zvedne sebevědomí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden