Moje sladké tajemství

Zoufalá a bez peněz!

Na řešení soudních sporů nemá sílu ani dostatek prostředků.

Modelka Agáta Hanychová (38) by si jako čerstvě vdaná paní měla užívat lásky a pozornosti svého manžela Miroslava Dopity (39). Štěstí jí ale kalí soudy s otci jejích dětí. A navíc to pořádně leze do peněz!

S bývalým manželem Jakubem Prachařem (40) je Agáta Hanychová (38) už dlouho na nože. Jejich spory vyvrcholily kvůli dceři Mie (6), kterou teď nesmí maminka fotit a dávat ji na svůj profil na sociálních sítích, kde se s ní vždy ráda chlubila.

Dopita jí je oporou, i když sám prý nemá moc peněz nazbyt.

Dokonce skončili u soudu, aby byl zákaz úřední. A povedlo se. Odvolat by se Hanychová sice mohla, ale právníci něco stojí. Stejnou věc řeší také s Jaromírem Soukupem (54), se kterým má desetiměsíční Rozárku. Ten už takový zákaz vyslovil několikrát, Hanychová ale na jeho žádosti nedbala.

Válka s Prachařem snad nebude mít nikdy konec.

I tomu už je nyní konec, což pro ni představuje velký problém. Často totiž byla se svými potomky tváří reklam, za které dostávala královsky zaplaceno. Už jí zbyl jen syn Kryšpín (12), který však focení odmítá sám.

Jeho tatínek Miroslav Dopita (39) by pravděpodobně nic nenamítal. Agátu si ještě před koncem roku vzal a v práci ji podporuje. I tak ji nekonečné spory velmi vyčerpávají. Snad se situace brzy uklidní, už kvůli dětem!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden