Můj kousek štěstí

Zoufalá! Jiné se vdávají, ona nic. Jak to jen navléknout?

Brát to z té lepší stránky? No tak... je lépe být nevdaná, než brzy rozvedená!

Hvězda seriálu 1. MISE Kristýna Leichtová (36) se trápí. Partnerovi Vojtěchu Štěpánkovi (38) dala již mnohokrát najevo, že by se ráda vdávala, vždyť mají dvě děti. Doufala, že se do svatebních šatů oblékne teď v létě.

Už je opravdu zoufalá. Léto je čas svateb, a tak do něj Kristýna Leichtová (36) vkládala značné naděje. Šeptá se, že maminka Dorotky (3) a Rozárky (2) je svatbou už přímo posedlá.

Ostatně kdo by se divil? Manželovi Vojtěchu Štěpánkovi (38) porodila rychle za sebou dvě dcery a rovněž ho následovala z Prahy, na niž byla zvyklá a kde měla spoustu pracovních příležitostí, do Ostravy – Vojtěch je totiž uměleckým šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského.

Lze říct, že Kristýna udělala pro rodinu všechno, co mohla. Ale požádat partnera o ruku a odvléct jej násilím do kostela, to už není v jejích silách.

A co svatba?

„Už nemůže poslouchat ty věčné řečičky typu: A co svatba, Kristýno? A kdyby je jen poslouchala, ona je ještě věčně čte v časopisech a na internetu!“ uvedl dobře informovaný zdroj z hereččina blízkého okolí.

Nejdřív se to snažila brát s humorem, ale v poslední době prý už vybuchuje, přestává se kontrolovat, z čehož vyplývá, že jí problém přerůstá přes hlavu. Má totiž daleko do svobodomyslné ženy 21. století, pro niž jsou vdavky jen zbytečným cárem papíru. Hvězda seriálu 1. MISE by se ve skutečnosti vdávala, až by brečela.

Těhotná, nebo kojí

Problém tkví v tom, že partner je rozevlátý umělec, který si z toho dělá ještě ke všemu legraci. „Kristýna je poslední tři roky jenom těhotná nebo kojí. Co by to bylo za svatbu, vždyť by z toho nic neměla,“ prohodil cynicky ještě k tomu v televizi, a tak to viděl celý národ a krásnou tmavovlásku upřímně litoval.

Touží po svatbě, ale marně – křičely pak titulky v časopisech. Půvabná herečka se údajně snažila věřit, že se do bílých krajek oblékne v létě. Jenže to už začalo, a nic. Jak dlouho hodlá její umělec ještě vyčkávat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden