Moje sladké tajemství

Zoufalá léčka na kolouška

Moje sladké tajemství

Proč má krásná televizní moderátorka neustálou potřebu provokovat?

Moderátorka Lucie Borhyová (42) působí na veřejnost jako silná a nezávislá žena. Podle všeho ve skutečnosti ale zoufale touží po něčem, co zatím nemá!

Přestože má moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (42) doma úctyhodnou sbírku zásnubních prstenů, snubní dosud nenavlékla ani jediný. Možná že si je vědoma toho, že čas se jí pomalu krátí. Nasadila tak do boje o milovaného muže všechny svoje ženské zbraně?

Bojí se o budoucnost?

Práce, kterou Lucie už tolik let s naprostou profesionalitou vykonává, vyžaduje hlavně to, aby jí diváci byli schopni věřit i v závažných věcech. A ona nikdy neudělala nic, čím by svoji důvěryhodnost podkopala. Jenže poslední dobou jako by to snad ani nebyla ona.

Aspoň si to myslí řada jejích fanoušků. Ti nechápou, proč má zapotřebí tak provokovat a dávat na odiv svoje vnady. Jenže vysvětlení je možná velice prosté! Lucie má za sebou několik

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden