Moje šťastná hvězda

Zoufalá žena dělá zoufalé věci 

Novou známost si BÁRA BASIKOVÁ (58) hledá už delší čas na seznamce. Sama nechce zůstat za žádnou cenu. Vyjde jí to?


Od chvíle, kdy ji opustil její milovaný manžel Petr Polák (42), byla jako tělo bez duše. Polák jí připravil šok, ze kterého se dodnes nevzpamatovala. Zpěvačka si tehdy vzala do hlavy, že ji o hodně mladší herec stejně jednou opustí, a tak často o tom mluvila, až jejich manželství dospělo do kritické fáze, kdy už spolu opravdu nemohli být.


Jen rok po rozvodu si ale Polák našel milenku, o mnoho let mladší. To byl pro Báru Basikovou (58) prý hodně velký šok. Myslela si, že Polák byl vždycky na starší ženy, a navíc měla i tak trochu doufat, že se jejich cesty nakonec opět spojí v jednu.


To se ale bohužel nestalo. Bára se ale zachovala jako pravá dáma a exmanželovi popřála hodně štěstí do nového života. Hlavní pro ni podle všeho bylo, že jeho nová láska vychází s jejich společným synem Theodorem (12).


Rozvod s Petrem Polákem proběhl před třemi lety.

Přišly jí desítky nabídek na rande

Přátelé i kolegové si z ní dělají legraci, že kvůli rozchodu naprosto zešílela. Když ale pochopila, že šance na velký návrat jsou mizivé, rozhodla se, že musí začít zase hezky od začátku. V posledních týdnech se proto snaží najít si nového partnera.

Nechce trávit čas sama, navíc když má pocit, že jí život protéká mezi prsty. Jenže v době, kdy je sociální kontakt dost silně omezený, nemohla jinak, než si hledat partnera na seznamce.

Už se jí ozvalo hned několik mužů, kteří ji zvali k sobě domů na skleničku i na večeři. Jenže na Báru je tohle asi až příliš rychlé. Ráda se prý seznamuje pomalu a  především ve velké společnosti, kde jsou okolo ní i další lidé.

Nechce naletět

Jenže to teď z důvodu koronavirové pandemie není možné. Navíc má i strach, aby nenaletěla nějakému podvodníkovi, který by se jen chtěl přiživit na její slávě, což se klidně může stát, nebyla by první ani poslední.

A tak  čeká, až jí napíše muž, který ji spíš než domů pozve na procházku a točenou zmrzlinu. Romantická duše ve zpěvačce rozhodně ještě nezemřela, naopak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden