Moje šťastná hvězda

Zoufale chce manžela zpátky!

Ačkoli uběhlo teprve několik týdnů od šokujícího e-mailu, v němž Veronice Žilkové (60) manžel Martin Stropnický (65) oznámil, že už ji nemiluje, herečka vypadá lépe než kdy dřív.


Není to ale zdaleka prý kvůli tomu, že by se z nečekané zrady oklepala a rozhodla se hodit prožitá léta s velvyslancem za hlavu. Stále tápe a přemýšlí, co se v Izraeli mohlo stát. „Plánovali jsem rekonstrukci naší koupelny, až se vrátí.


Vybíral, jaké chce dlaždičky, a rozhodoval se, jestli chce vanu nebo sprcháč,“ kroutí stále herečka hlavou. Nikdo se jí nemůže divit, že se cítí zraněná, podvedená a ponížená, vždyť už jen ten způsob, jak jí manžel plánovaný rozvod oznámil, musel být pro ni něčím nepředstavitelným. 


Vypadá skvěle


Blízcí Veroniky Žilkové tvrdí, že čím lépe vypadá navenek, tím hůř se cítí uvnitř. Je to zřejmě nějaká forma obrany. Možná se ale také snaží ukázat manželovi, že ještě není tak stará, aby ji měnil za mladší.


Sociální sítě se totiž v poslední době plní fotografiemi nalíčené a vkusně upravené herečky, přitom ještě donedávna make-up příliš nepoužívala. Snaží se z posledních sil manželovi ukázat, že udělal osudovou chybu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden