Moje šťastná hvězda

Zoufale hledá svou životní lásku

Moje šťastná hvězda

Herečka vždy tvrdila, že ačkoli jí v životě chybí láska opačného pohlaví, je vlastně šťastná. Její poslední slova ale mluví o úplném opaku.

Ačkoli se k MARTINĚ RANDOVÉ (50) štěstěna na milostném poli stále otáčí zády, nikdy nepřestala doufat, že ji velká láska ještě potká. Nyní dokonce přiznala, že by ve svém životě uvítala klidně i gaye!

S láskami to neměla nikdy zrovna snadné. Jejím životem už prošlo několik mužů, s žádným to ale neskončilo tak, jak si Martina Randová (50) na začátku malovala.

Hvězda Ordinace v růžové zahradě a Ulice ale nikdy neházela flintu do žita a vždycky věřila, že ten princ na bílém koni se dříve či později v jejím životě určitě objeví.

Herečka ale nyní přiznala, že by brala snad každého chlapa, který by jí zkřížil cestu. Dokonce by se nebránila ani tomu, pojmout za manžela homosexuála!

Byla by tolerantní manželka

Vidina šťastné rodiny a pobíhajících dětí kolem její sukně se jí už před několika lety bohužel rozplynula před očima. Sympatická herečka si ale nezoufala a 

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden