Můj kousek štěstí

Zoufale touží po nové lásce

Lucie Borhyová (37)

Jaro je tady a s ním přichází období plné naděje a nových lásek. Přinese to letošní konečně tu pravou životní lásku i krásné moderátorce hlavních televizních novin na Nově Lucii Borhyové (37)? Zatím se jí příliš nedařilo a po letech zklamání, které prožila se dvěma otci svých dvou dětí, by si už konečně zasloužila lásku a štěstí. Že už by někoho pořádného opravdu chtěla Borhyová rozhodně netají. Potvrdila to i na svém profilu na sociálních sítích, kde zveřejnila fotografii, na které září uprostřed rozkvetlých romantických sněženek. K obrázku přidala jednu zásadní větu, která svědčí o tom, že už by si zřejmě opravdu přála být zase zadaná. „ Sněženky už mám, tak ještě toho machra,“ napsala spolu s přáním hezkého prvního jarního dne Lucie.

Bojí se zklamání

Je snad Lucie Borhyová na pokraji zoufalství, když už svou osamělost prezentuje i na veřejnosti? Vždyť musí mít přece ve svém okolí mnoho obdivovatelů a potencionálních nápadníků. Možná si stále krásná matka malé Lindy (1,5) a Lukase (7) jen nedokáže vybrat toho pravého a bojí se, aby jí a její děti nový partner znovu nezklamal, stejně jako v minulosti řecký podnikatel Nico Papadakis (36) nebo sportovní komentátor z televize Nova a metrosexuál Michal Hrdlička (27) . S ním se rozešla už před více než osmi měsíci a od té doby je stále sama. Věnuje se hlavně své televizní práci a dětem, které prý nyní často hlídá babička.

Přinese jaro novou lásku?

S otcem malé Lindy, sporťákem z Novy Michalem Hrdličkou, se však Lucie potkává téměř denně. Přesto, že byl jejich rozchod velmi bouřlivý, nakonec se dokázali dohodnout. Hrdlička se ukázal jako vzorný otec a přesto, že jejich televizní vztah nevyšel, o dcerku prý pečuje vzorně a pravidelně. Na rozdíl od Lucie však už dávno utíká do náruče jiných krásných žen. Přinese svěží jarní vánek také osvěžení do Lucčina milostného života?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden