Můj kousek štěstí

Zoufale touží po životní změně?

Můj kousek štěstí

Zdá se, že se hraje o čas. Najde harmonii dřív, než jejímu muži dojde trpělivost?

Manželství harmonické, až zrak přechází? Takové je nejspíše jen v pohádkách. V tomto se zuřivě uklízí a nekonečně hýbe nábytkem. Proč? Touží snad herečka Linda Rybová (46) po změně, kterou stále ne a ne najít?

Vždy působila spíše jako bezelstná plachá laň, která byla svým éterickým vzezřením předurčena hlavně k hraní něžných princezniček. Nenechme se ale zmást. Jak se už několikrát ukázalo, Linda Rybová (46) dovede klamat tělem, a když něco chce, jde si za tím.

Vzpomeňme jen na začátek vztahu s manželem Davidem Prachařem (63), který proběhl před více než dvaceti lety. Už mnohokrát bylo herečce vyčítáno, že vztah nezačal právě ve stylu fair play. Prachař byl v té době

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden