Můj čas na kafíčko

Zoufalou Báru zase se děsí budoucnost!

Můj čas na kafíčko

Proč se hvězda Ordinace zavírá před manželem do svého pokoje? A na čem ujíždí hvězda Ordinace?

Ohnivá Bára Štěpánová (61) se netají tím, že je vděčná za roli sestry Babety, protože díky ní si zatím může žít na vysoké noze. O to víc ji děsí, že pro ni v novém seriálu, navazujícím na Ordinaci, prý už místo nezbude. Přijde snad i o milovanou vilu?

Ačkoli se Bára Štěpánová (61) v oblíbeném seriálu držela zuby nehty osm let, není divu, že jí dělá vrásky na čele to, že o práci s poslední klapkou přijde. Produkce televize Nova sice údajně naváže na Ordinaci, ale ve zbrusu novém obsazení.

A to se Báře samozřejmě nelíbí, protože si už na život paničky v honosné vile zvykla a slevit ze svých nároků rozhodně nehodlá.  O tom svědčí i to, že se vyhýbá domácím pracím a domácnost jí musí obstarávat hospodyně. A těch velkopanských libůstek má zřejmě víc než dost.

„Nesnáším, když k vám lidi přijdou na návštěvu a zouvají se,“ pronesla herečka. Podle jejích slov je naprosto dehonestující, když se někdo obleče jako pravá dáma a poté vyzuje boty a ukáže díru na punčoše. Tohle je jedna z věcí, které ji dokážou

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden