Můj kousek štěstí

Zoufalý boj na všech frontách

Vzteká se, je nervózní, že ji nehrají v rádiu, po rozvodu kupuje a předělává nemovitosti, zblízka okukuje případné nápadníky. Má toho moc... Kam tolik spěchá?

Zkouší to vytrvale, ale slávy tety Heleny(73) ne a ne dosáhnout. Nemyslí si toho o sobě Lucie Vondráčková příliš? Kdyby byly její písně tak dobré, jistě by si cestu k lidem dávno našly, jenomže nic natolik chytlavého a současně kvalitního, jsme zatím neslyšeli.

Lucie zřejmě postrádá soudnost, což je vidět i díky filmu Dokonalý polibek. Nedošlo jí, že to byl propadák, naopak ještě natočila se stejnými tvůrci Hotel Limbo. Ten kupodivu v Kanadě sbírá ceny. Jak by ne, když je natočen dle slavné předlohy Hotel Modrá hvězda s Natašou Gollovou (†76)!

Jenomže u nás budou Lucii se slavnou českou legendou srovnávat, a to bude potíž! Trpělivost se ale může vyplatit, třeba ten osudový hit ještě přijde. S podobnou filozofií přistupuje blondýnka možná i k výběru nápadníků.

Po rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (38) se v její společnosti pohybovala už řada chlapíků, počínaje hokejistou Markem Peksou (31) a do řečí s ní přišel i zpěvák Sámer Issa (35).

A tím posledním se stal herec Milan Enčev (41), který se objevil ve Slunečné a na herečku mohl snad udělat dojem jako producent filmu, i když postavou už ne.

Ona je vybíravá, ostatně si to může dovolit. Rozvod jí i jejím dvěma dětem zajistil slušnou životní úroveň. A nechce ji promrhat. Vybírá dál. Ono to bude podobné, jako s tím kýženým hitem...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden