Moje šťastná hvězda

Zoufalý pokus Dády Patrasové o pomstu

Moc zamilovaně nevypadá

Zdá se, že DÁDA PATRASOVÁ (60) už definitivně zlomila hůl nad svým nevěrným manželem FELIXEM SLOVÁČKEM (73). Našla si totiž milence a tvrdí, jak moc je zamilovaná. Až na to, že jí to téměř nikdo nevěří!.

Manželství slavného páru trvá skoro 40 let a za tu dobu musela hvězda dětských srdcí několikrát přimhouřit oči nad manželovou nevěrou. Známý hudebník je vždy obklopen ženami, a tak je jasné, že jej čas od času některá poblázní.

Dáda byla trpělivá dlouhá léta a dokázala leccos tolerovat, jenže zhruba před rokem se všechno jednou provždy změnilo, když Felix přiznal poměr s mladou výtvarnicí LUCIÍ GELEMOVOU (33). Herečka, kterou svého času miloval snad každý chlap, pravděpodobně neskousla věkový rozdíl a začala na ni žárlit.

Přestože Felix sliboval, že se mileneckého poměru vzdá, a chvíli se opravdu snažil být vzorným manželem, nakonec vždy vyšlo najevo, že se s Lucií i nadále stýká. Ta navíc zveřejnila svou infantilní kresbu, na které je Dáda s lejnem na hlavě. Ani v této situaci se jí manžel nezastal a ve vztahu s mladou umělkyní pokračuje.

Vytlouká klín klínem?

Doposud vzorné manželce došla trpělivost a veřejně se přiznala ke vztahu s podnikatelem z Itálie, který byl dlouhá léta přítelem jejím i Felixovým. „Jsem šťastná, zamilovaná a mám člověka, který mě drží nad vodou,“ prohlašuje Patrasová s tím, že o vztahu ví i jejich děti a moc jí to přejí. Manželé se podle svých slov dohodli, že rozvod se konat nebude, a shodují se také na tom, že mají pěkný vztah, i když je bližší sourozeneckému než partnerskému.

Podaří se jí docílit svého?

Jenže na poslední akci, kde se společně objevili, z nich láska, štěstí ani klid rozhodně nevyzařovaly. Jeden druhého si skoro nevšímali, během pózování fotografům jen stáli vedle sebe a navzájem do sebe rýpali se záležitostmi ohledně mimomanželských aktivit. Dáda by si štěstí v lásce určitě zasloužila, ale bohužel její nový vztah není příliš důvěryhodný. Spíše to vypadá na zoufalý pokus vzbudit ve svém muži žárlivost a odlákat ho od milenky. Skutečnost, že mu nevěru oplácí stejnou mincí, ale pravděpodobně jejich manželství jen těžko pomůže, naopak se teď už asi definitivně žene do záhuby.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden