Moje sladké tajemství

Zoufalý pokus o návrat k exmanželovi?

Nedokáže mu do očí upřímně říct, že ho stále miluje?

Stále velmi šarmantní herečka a zpěvačka francouzského původu Chantal Poullain (62), která nyní září v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, je stále oficiálně bez chlapa. Lidé už se nad tím začínají opravdu pozastavovat, protože úspěšné ženy jejího půvabu nezůstávají dlouho samy.

Jenže už je dlouhodobě známo, že Chantal trápí její minulost, která jí nedovolí jít dál. Kdysi totiž zažila velkou lásku s hercem Bolkem Polívkou (69), kvůli kterému se dokonce vzdala své rodné Francie.

Na svá trápení se vždy snaží zapomenout po boku syna Vladimíra.

I když se ale po letech manželství rozvedli, postupem času toho především Poullain začala neskutečně litovat. Teď to ovšem vypadá, že se hodlá začít o svou lásku opět pořádně porvat! Stále se velmi trápí Je totiž až zvláštní, jak se v posledních týdnech neustále veřejně vyjadřuje o tom, jak rozpadu vztahu s oblíbeným hercem lituje.

„Možná jsem měla bojovat víc. Více pracovat na sobě, naučit se být tolerantnější, dát našemu partnerství větší šanci,“ prozradila Chantal s tím, že ve svém životě nelituje žádného svého rozhodnutí, až na tohle.

Dokonce její slova působí tak, jako by chtěla, aby se o nich Bolek skrze média dozvěděl, a začal nad nimi přemýšlet. I když je teď zadaný za realitní makléřku Marcelu Černou (48), svou bývalou lásku ze života nevytěsnil, ba naopak.

Jenže jak se zdá, do očí mu Chantal to, že ho stále miluje, asi nedokáže říct. O to horší to pro ni musí být, když je s jeho současnou partnerkou prý dobrá kamarádka. To se ale opravdu chce do konce svého života jen trápit? Jediným skutečným a stálým mužem v současném životě herečky a zpěvačky Chantal Poullain je její syn Vladimír Polívka (29).

Dalo by se dokonce říct, že je na něm závislá. Je závislá na synovi Tráví spolu většinu času a herečka s ním chodí i na večírky, kde se baví s jeho mladšími kamarády a dovádí jako zamlada v odvážných modelech.

V některých situacích to i vypadá, že by se dokonce poohlíží po zajíčcích, se kterými se Vladimír kamarádí. Jenže zdání klame. Tato jejich povyražení spíše mají docílit toho, aby se Chantal tolik netrápila a snažila se alespoň chvíli nemyslet na to, že kdysi pustila svou životní lásku k vodě.

Jak se ale dobře ví, je to pouze dočasná záplata, stejně tak, jako její vysoké pracovní tempo. Sice se pobaví a vydělá si díky herectví a zpívaní balík, nicméně úplně šťastná nebude. Jiní nemají šanci Jednu chvíli se dokonce zdálo, jako by jí chtěl sám syn Vladimír někoho dohodit.

Jenže ani jemu se to nepovedlo. Jak se zdá, Bolek zkrátka nasadil laťku příliš vysoko, i když to není žádný krasavec a poměrně často holdoval v alkoholu a také bujarým večírkům. Nicméně jistě dokázal svou milovanou Chantal vždy rozesmát.

Jenže jakmile se rozvedl i a její syn byl malý, byl pro ni vždycky prioritou číslo jedna, takže neměla na nikoho jiného čas. Ale co je problémem teď? U většiny mužů, které potkala, jí prý chybí pocit bezpečí, který hledá, nebo byli prý příliš majetničtí.

„Mám ráda, když muž převezme velení, ale musí tam být i určitá ohleduplnost,“ prozradila Poullain. Vždycky prý musí být ve vztahu respekt a ten ještě u nikoho nenašla. Poslední naděje? Chantal však nemusí ještě házet flintu do žita.

Není to tak dávno, co se mluvilo o tom, že Bolek, přece jen jako vyhlášený lev salónů, ještě není úplně přesvědčen, že Marcela je ta pravá a poslední. I když by si to možná přál, mluvil o tom jinak. „Tyhle věci já nikdy neplánoval.

To se ani plánovat nedá. To přinesl život, okolnosti, situace,“ zapochyboval o vztazích kdysi tak trochu trochu Polívka. Možná že právě tato slova Chantal dodávají pocit, že se přece jen jejich cesty opět jednoho dne spojí.

Dodnes totiž fungují jako přátelé a mají velmi vřelé vztahy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden