Moje šťastná hvězda

Zounar přišel o miliony i o přátele

Také Martin Zounar (56) propadl touze zkusit štěstí mimo hereckou branži.


Záhy po revoluci založil oblíbený herec ze seriálu Jedna rodina Martin Zounar (56) dabingové studio a nutno říct, že se mu v tomto podnikání zpočátku velmi slušně dařilo. Získal si i podporu některých svých kolegů a kamarádů, kteří do podniku vložili vlastní finance. Jenže zisku se nakonec nedočkal vůbec nikdo.


Neplatiči ho poslali ke dnu


Zounarovo dabingové studio totiž zkrachovalo, i když vina nebyla tak pouze na jeho straně. Ke krachu ho dohnalo to, čemu ekonomové říkají druhotná platební neschopnost, protože mu jeden ze zákazníků nezaplatil několik milionů.


Martin Zounar tak přišel nejen o vlastní peníze, ale také o některé přátele, kteří mu dávali neslavný konec jeho podniku za vinu a prý ho obviňovali, že je připravil o finance.


Našel cestu zpátky


Nicméně herec se domníval, že jeho druhý podnikatelský pokus bude úspěšnější a otevřel si v Praze středověkou hospodu. Jenže ani tady nepochodil. I hospůdka skončila v dluzích a on si prý začal půjčovat od lichvářů.


Ve výsledku dlužil miliony korun, což se podepsalo i na jeho psychice, ztratil jakoukoli motivaci a údajně měl  i problémy s alkoholem. Naštěstí se dokázal odrazit ode dna a vrhl se naplno do práce, takže se mu podařilo postupně všechny dluhy srovnat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden