Můj kousek štěstí

Zounar se bude ženit?

Vypadá to, že mezi hercem Martinem Zounarem (49) a jeho seriálovou kolegyní Alžbětou Stankovou (37) klíčí něco osudového! Když se tihle dva dali dohromandy, nikdo jejich vztahu nedával velké naděje. Po rozchodu Zounara s partnerkou Simonou bylo vidět, že mu samota nesvědčí a že hledá jakýkoli způsob, aby nemusel trávit dlouhé večery sám.

Například si koupil fenku německé dogy Limpu a všechnu pozornost začal dávat jí. Láskyplně ji jako štěně nosil v náručí a vodil ji všude, kam to jen šlo. I randění s Alžbětou jejich okolí bralo spíš jako záplatu na osamělou duši.

Jako krátkodobý románek, který rychle vezme za své. Jenomže jejich láska je očividně silnější, než se zdálo! I po dlouhých měsících dvojice pořád září zamilovaností a prý spolu dokonce strávili Vánoce. "Ano, fungovali jsme normálně tak, jak je to běžné a sdíleli jsme všechny ty adventní věci," přiznal Zounar se stručností.

Tohle vypadá opravdu vážně. Navíc máme indicie, že má herec v plánu do toho se svou láskou nejspíš brzy praštit. "Martin je hodně zamilovaný, prořekl se, že plánuje společně vyrazít někam do exotiky, " prozradil pracovník z televize, který ho často potkává.

Brzy to bude už rok, co spolu seriálové hvězdy začaly chodit, i když dlouho svou lásku tajili. Že by snad herec chystal na první výročí vztahu romantickou žádost o ruku? Nic není vyloučeno. Vždyť třeba takový ráj na Maleidvách nebo v Karibiku k podobnému gestu přímo vybízí.

Nechme se tedy překvapit, s čím přijdou v novém roce..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden