Moje šťastná hvězda

Zpátky se radši moc neohlíží

Moje šťastná hvězda

Okouzlující MARIE DRAHOKOUPILOVÁ (81) nikdy nebyla taková hvězda jako některé její kolegyně. Sama si na to ale nestěžovala, byla zkrátka jen ráda, že může dělat práci, která ji baví.

Ti dříve narození si jistě vzpomenou na legendární televizní kurzy francouzštiny. Mnozí z nich se na ně dívali hlavně kvůli jedné z průvodkyň, kterou byla okouzlující Marie Drahokoupilová (81). Tou druhou, neméně šarmantní „lektorkou“ byla Irena Kačírková (†60). Obě na tuto práci velmi rády vzpomínaly, určitě i proto, že mezi nimi nikdy nebyla žádná rivalita.

Navíc byl jejich profesní život v mnohém podobný – také Marie Drahokoupilová se nehodila na role odhodlaných budovatelských žen, takže jí byly souzeny dámy z lepší společnosti, osudové ženy a také to, čemu se říká „luxusní potvory“. Nikdy si ale nestěžovala,

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden