Moje sladké tajemství

Zpětně se za svá bouřlivá léta stydí

Moje sladké tajemství

Když zjistila, že snoubenci hrozí kriminál za podvody, pustila ho rychle k vodě.

Přestože jí za rok bude čtyřicet, stále vypadá na dvacet. Sympatická Sandra Nováková (39) toho má za sebou ale tolik, že by to stačilo na několik životů. Měla složité dětství, bouřlivé dospívání a ne zrovna šťastnou ruku při výběru partnerů.

Dnes je Sandra Nováková (39) spokojenou matkou a brzy si má brát svého partnera Vojtěcha Moravce (34), jenomže jak sama ze zkušenosti ví, ani prstýnek není zárukou šťastného života. Zabrat jí dala i její rodina a podepsalo se na ní i to, že se proslavila v hodně mladém věku.

První herecké zkušenosti nabrala už v šesti letech, když byla obsazena do seriálu Správná šestka. Poté si spolu s bratrem Adamem Novákem (41) zahrála v seriálu Bylo nás pět. Kdo by si nepamatoval roztomilou blondýnku, do které se

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden