Moje sladké tajemství

Zpěvačce nepomohla ani změna adresy

Nejprve s velkou slávou otvírala obchod s drahým nábytkem, pak ho musela přestěhovat!

Populární slovenská zpěvačka Dara Rolins (46) poprvé pověsila podnikání na hřebíček poté, co byla několik let spolumajitelkou luxusního pražského klubu Duplex. A i když tam díky svému slavnému jménu přilákala ty největší české a slovenské celebrity, tak si v roce 2004 najednou řekla dost, a zdánlivě výnosný byznys pustila zničehonic k ledu.

Raději se rozhodla pro zpěv Tehdy měla Dara Rolins pocit, že ji snaha naplno zpívat a zároveň podnikat vyčerpává. I proto se rozhodla, že se chce nadále držet jen hudební kariéry. „Není jednoduché se věnovat dvěma povoláním současně a přitom je dělat s plným nasazením,“ tvrdila Dara.

V roce 2010 už ale bylo všechno jinak. Sympatická zpěvačka se pustila do obchodování s nábytkem, který dokonce nesl její autorskou značku. Navrhovala nábytek za statisíce Tehdy to na první pohled vypadalo, že je Dara v životní formě.

Starala se o dcerku Lauru (11), kterou si pořídila se zpěvákem Matějem Homolou (45), pracovala na svých albech, a točila jeden klip za druhým. Škoda, že se jí nedařilo na všech frontách. A přitom to kdysi vypadalo tak nadějně.

Dara navrhovala vlastní nábytek, s kterým prý slavila úspěch nejen v Čechách, ale i na Slovensku. A to i přesto, že se cena některých kousků pohybovala i okolo sto tisíc korun. Jenže v tom byl také patrně kámen úrazu.

Dařin obchod s nábytkem nesoucím její jméno patrně neměl tolik zákazníků, jak by si zpěvačka přála. Ani přestěhování nepomohlo A i když ho sotva pár měsíců po otevření přesunula z pražského Karlína na lukrativnější adresu, příliš to nepomohlo.

Když se pak prodejna po čase potichu přemístila mimo Prahu, neměla už s ní zpěvačka zřejmě mnoho společného. Daře prý zůstal jen malý podíl a věci chráněné hlavičkou její společnosti se dají objednat jen jako speciální kousky na zakázku.

A to pouze v tom případě, že o ně někdo projeví velký zájem..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden