Můj čas na kafíčko

Zpěvačka Bonnie Tyler odkládala rodičovství tak dlouho, až už to nešlo!

Můj čas na kafíčko

Její písničku Total Eclipse of the Heart, čili „Úplné zatmění srdce“, slyšel asi každý. Méně lidí už asi ví, že Bonnie Tyler (69) je už 43 let provdaná za svoji první lásku, Roberta Sullivana (71).

Jméno Bonnie Tyler zná většina příznivců populární hudby, ale kdyby měli říct, odkud zpěvačka s výrazně chraplavým hlasem pochází, nejspíš by váhali. A pokud by byli dotázáni na Gaynor Hopkins, tak už by asi nevěděli vůbec, o koho jde. Právě to je totiž pravé jméno hudební hvězdy, která se narodila v červnu roku 1951 ve Walesu.

Za první hit koupila rodičům dům

Vyrůstala v muzikantské rodině. Jednou z jejích raných vzpomínek je to, jak maminka doma zpívala operní árie. Pocházela ze sedmi dětí, tak to alespoň vždy zdůrazňovala a stejný počet uváděli rodiče – i přesto, že jedna ze sester Bonnie zemřela jako malá.

Rodina bydlela v menším obecním domku, dědeček s babičkou žili naproti. Na své dětství vzpomínala Bonnie jako na klidné období, kdy lidé k sobě měli blíž. „Svým sousedům jste mohli věřit a klidně nechávat dveře otevřené,“ uvedla. Svých rodičů si vážila za to, jak úspěšně zvládli vychovat tolik dětí.

A dokázala být vděčná. Jakmile úspěšně rozjela svoji kariéru (hned

Zbývá vám 65% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden