Můj kousek štěstí

Zpěvačka s velkým hlasem jede stále dál

Můj kousek štěstí

V dětství neměla na růžích ustláno, už tehdy ale věděla, čím jednou bude.

Její rodiče ji zklamali, a proto se už v mládí rozhodla neopakovat stejnou chybu. Nikdy proto neměla děti, jejím životem se stala hudba.

Svérázná rocková zpěvačka s fantastickým hlasem neměla běžné dětství. Její rodiče byli mladí a nezralí. Očekávání potomka je zaskočilo.

Na svět přišla Petra Janů (70) v době, kdy měl její otec před maturitou a matka ještě nebyla ani plnoletá. Holčičku vychovávala babička, která si ji k sobě vzala, když jí byl rok. Na svou babičku vzpomíná s velkou láskou.

Bydlely spolu v Praze, kde žila i její matka, jenomže tu Petra Janů často nevídala. Svou dceru navštěvovala jen poskrovnu a chovala se k ní hodně odměřeně. Po letech zpěvačka zavzpomínala, jak

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden