Moje šťastná hvězda

Zpěvačka vyděsila svoje fanoušky!

Oblíbená zpěvačka Hanka Zagorová (74) loni prodělala těžkou formu covidu. Bohužel se jí kvůli tomu znovu přihlásila nebezpečná porucha krvetvorby, se kterou Zagorová celý život bojuje.


A protože následky stále přetrvávají, doporučili jí lékaři důrazně, aby minimálně následující tři měsíce dodržovala klidový režim. Zpěvačka tak byla nucena zrušit všechny naplánované koncerty, a to včetně velkolepé Lucerny, kde plánovala oslavit svoje narozeniny.


Lucerna nebude


Zprávy o jejím  zdravotním stavu vyděsily nejen věrné fanoušky, ale hlavně Hančina manžela Štefana Margitu (65). Přestože je sám velmi vytížený, na to, aby jeho milovaná manželka dodržovala vše, co jí lékaři nařídili, osobně dohlíží. Proslýchá se ale, že velké starosti mu dělá kromě jiného i psychický stav Zagorové.


Sama přiznala, že začátkem roku na tom nebyla vůbec dobře, trpěla úzkostmi a velmi často plakala. Nad vodou ji držela hlavně vidina toho, že se snad brzy vrátí na koncertní pódia. Jenže když to všechno měla na dosah, znovu jí to nemoc bere. Margita tak prý má strach, jak se s tím dokáže vyrovnat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden