Můj čas na kafíčko

Zpěvačku Whitney Houston zničilo divoké manželství s násilníkem a narkomanem!

Můj čas na kafíčko

V televizním pořadu, řekla, že Bobby byl její drogou. A drogy zabíjejí.

Když se Whitney Houston (†48) konečně rozhodla ukončit své bouřlivé manželství s Bobbym Brownem (51), většina známých se spíš divila, proč jí to trvalo tak dlouho. Byl to totiž vztah ve znamení nevěry, domácího násilí a drogových skandálů!

Oba byli úspěšní, talentovaní a současně divocí. Láska zpěváka Bobbyho Browna a zpěvačky a herečky Whitney Houston se zrodila z velkého přátelství.

První žádost o ruku odmítla!

Poprvé si pohlédli do očí 12. dubna 1989, když se setkali na udílení hudebních cen. Whitney o tomto setkání řekla: „Byl to první muž ve světě hudby, se kterým jsem se mohla normálně bavit a být svá. Viděla jsem, že je naprosto v pohodě.

Moc se mi líbil. Znovu jsme se potkali po po čtyřech měsících v jedné show. A od té doby jsme se stali přáteli.“ Nejprve to opravdu vypadalo na „pouhé“ dobré kamarádství. Bobby a Whitney chodili na večeře, za zábavou - a pak každý k sobě domů.

Nebyly v tom žádné důvěrnosti. Bobby se zamiloval jako první a požádal Whitney o ruku. Ona mu ale řekla:

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden