Moje šťastná hvězda

Způsobili jí trauma?

Od jejího rozvodu se Sašou Rašilovem (49) sice uběhla už pěkná řádka let, až nyní ale vyplulo na povrch, že to nebyla jen Vanda Hybnerová (53), které to zlomilo srdce. Pochopitelně i jejich společné dcery Josefínu (28) Antonii (24) to velice zasáhlo, zejména tu starší z nich.


Jak jsme vás již informovali, Josefína nedávno promovala a neskrývala své nadšení z toho, že viděla své rodiče opět pohromadě v jedné místnosti, aniž by došlo k výměně nenávistných pohledů. Ovšem předcházela tomu dlouhá doba, kterou mladá umělkyně nenesla zrovna dobře.


Bylo to jako lavina


Až teď se totiž dcera hvězdy Ulice rozpovídala o tom, jak těžké pro ni bylo, že šli maminka s tatínkem od sebe. Nejenže ze dne na den „přišla“ o tátu, který se v té době odstěhoval neznámo kam a nenechal na sebe nikomu ze svých nejbližších kontakt, ale začaly se na ni valit ještě další problémy.


Trpěla kvůli rozchodu depresemi, zemřel jí kůň, poté se na řadu dostalo stěhování… Není tedy ani trochu divu, že ji to tak semlelo. I proto je nyní vděčná, že spolu rodiče v rámci možností vycházejí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden