Můj kousek štěstí

Zpytuje šampion svoje svědomí?

Když sledovala osudy svých následovnic, možná si Iva Kubelková oddechla!

Napadlo vás někdy, zda se čerstvý padesátník Jaromír Jágr (50) občas svého svědomí náhodou nenápadně neptá, zda měl ve vztahu k ženám udělat v minulosti něco jinak? Když byl nedávno při příležitosti svých kulatin bombardován žádostmi o rozhovor, drtivou většinu jich odmítal, ale udělal výjimku v případě moderátorky Ivy Kubelkové (44). 

A bylo znát, že ti dva si nejen mají stále co říci, ale očividně mezi nimi funguje ona pověstná chemie spřízněných duší. Otázka, zda nezalitoval dávno ztracené příležitosti spojit s tou kráskou svůj život, se přímo nabízela. „Je to vždycky hrozně fajn, nasmějeme se spolu. Vždycky jsme to takhle měli. Měli jsme a máme podobný humor.

Neopouští nás to ani na stará kolena,“ řekla Kubelková na přímý dotaz, jak s hokejovým bohem vychází po tolika letech od rozchodu. Do oka si padli v roce 1996, Iva tou dobou soutěžila o korunku královny krásy v Miss ČR.

Chodili spolu dva roky a šampion pak vystřídal pár dalších celebrit, než zakotvil u své současné přítelkyně Dominiky Branišové (27). Jeho známosti byly vždy ve středu zájmu bulváru, a jeho vztahy tak krachovaly téměř v přímém přenosu. Proto už je tak skoupý na slovo a soukromí si tvrdě střeží, což ctí i poslední modelka.

Dotazům na téma, kdy už konečně založí rodinu, se ale Jágr věčně vyhýbat nemůže, zvlášť, když o téma zavadí sama jeho dávná láska Kubelková. V jejím magazínu Showtime prozradil, že má děti moc rád. Nerad by měl potomka až za deset let, ale chvíli má dle jeho slov ještě čas. Ovšem v jeho věku je už takovéto otálení hodně na pováženou.

Kdyby byl jako střelec na bránu takto váhavý, hrál by v hokeji dodnes maximálně odborářskou ligu a svět by o něm netušil. Jak dlouhé zkušební období po ženě vlastně požaduje, než se definitivně rozhodne, že je to ta pravá?

Jisté je jedno: Ta která zůstane po jeho boku navždy, musí být smířena s tím, že na prvním místě v rodině bude vždy Jardův hokej. A to i tehdy, až útočník pověsí svou hokejku, alespoň co se týče extraligy, na hřebík.

I potom bude v centru dění jeho kladenský klub, jehož je majitelem. Situace pak má pouze jedno řešení – Dominka mu musí dát tolik synů, aby to vydalo alespoň na hokejový útok.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden