Moje šťastná hvězda

Zpytuje své svědomí a lituje chyb

Od chvíle, kdy vyšlo najevo, že Jakub Prachař (38) chodí s krásnou herečkou Sarou Sandevou (24), je jeho bývalá manželka, modelka Agáta Hanychová (36), doslova jako vyměněná.


Skoro jako by na ni dolehlo vědomí toho, že je s jejím manželství opravdu konec a cesta zpět se definitivně zavřela. Dokud ona sama střídala partnery a Prachař byl sám, mohla si přece jen uchovávat naději.


To je ale pryč. Nejprve ztropí scénu kvůli tomu, že její bývalý dal jejich dceru na hlídání a šel si užívat na večírek, a nyní zpytuje černé svědomí a vyznává se ze svých přešlapů, kterých se měla v manželství dopustit.


Chce ho zpět?


„Uvědomuju si, že jsem i já udělala chyby,“ přiznává snad poprvé od rozvodu bývalá modelka. Ta tvrdí, že je důležité, aby vás ten druhý něčím inspiroval a obohatil.


Když prý budete s někým, kdo vám tohle nedá, ten vztah nemůže být nikdy dobrý. Neméně důležitý je prý také klid, který v sobě dlouho Agáta neměla, takže tím podle jejích slov spousta jejích partnerů trpěla.


„Hlavní je nelhat si a nehádat se. Já už se nehádám,“ uzavřela Hanychová, která svými slovy všchny šokovala. Vypadá to, že Agáta už má po krk spousty krátkých a zpackaných vztahů, a možná že by si přece jen přála vrátit čas, aby nepřišla o svou životní lásku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden