Moje sladké tajemství

Zrada, kterou nikdo nečekal

Ivan Trojan (59) a Klára Pollertová-Trojanová (52) platili za jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Za 30 let překonali mnoho krizí i problémů. Co se jim stalo osudným?

Když se před víc než rokem objevila zpráva, že je manželství Ivana Trojana (59) a jeho ženy Kláry (52) v troskách, tou dobou spolu nežili už několik měsíců a mezitím si stihli rozdělit i majetek.

Manželé společně překonali spoustu problémů.

Trojan slíbil, že své ženě vyplatí sedm milionů korun za jejich rodinnou vilu v Praze, kterou zkráta nechtěl opustit. Manželka si našla byt jinde. A pak přišla nečekaná zpráva. „Paní Klára má někoho jiného,“ překvapil zdroj z jejich okolí a ůidé začali spekulovat, jaká je skutečná příčina rozvodu.

Životní zkoušky

Trojanovi se brali tajně v roce 1992 a vydrželo jim to třicet let. Dlouho se však mezi ně vkrádaly deprese. Těmi Trojanová trpí už mnoho let. Několikrát se otevřeně přiznala, že už je z letitého boje vyčerpaná, často agresivní a vytáčí ji i úplné maličkosti. Mohlo snad toto přispět ke konci jinak stabilního manželství?

Přišli o miminko

Pravda je, že už jejich začátky byly velmi náročné. Trojan se zrovna rozcházel s jinou ženou, když potkal svou budoucí manželku.

Svatba přišla rychle, jejich svazek však utužila až bolestná ztráta – přišli o první miminko. A možná právě už tehdy se u Trojanové začala rozvíjet deprese, která jí byla později také diagnostikována.

Žena v domácnosti

Nakonec se dočkali čtyř synů – Františka (24), Josefa (22), Antonína (14) a Václava (11). Trojanová poslala svou kariéru k šípku, stala se ženou v domácnosti a podporovala svého muže v jeho kariéře.

Sama ale nakonec skončila na antidepresivech, bez kterých už nemůže fungovat. Ivan Trojan sice tvrdil, že vždycky najdou s manželkou sílu, aby šli dál. Jenže ta jednoho dne došla a zřejmě definitivně...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden