Můj kousek štěstí

Zradil ji, a to se nedělá!

Můj kousek štěstí

Malý už důsledky své zrady pociťuje díky reakcím žen, které mají stejnou zkušenost jako Tomicová

Manželství se Pavle Tomicové (60) rozpadlo pod rukama. Zase. A pohled na manžela, jak zakládá novou rodinku, musí bolet. Tohle přece oblíbená herečka jen tak nenechá...

Zrada, nevěra, šok. Že se tato slova budou skloňovat s manželstvím Pavly Tomicové (60) a Ondřeje Malého (56), to by čekal málokdo. Dnes už je ale jasné, že se vztah, zdánlivě pevný jako skála, rozpadl jako domek z karet. A stačilo tak málo.

Herci do cesty vstoupila krásná kolegyně a on devatenáctileté manželství hodil za hlavu. Vysloužil si za to nálož kritiky a jeho nová láska jakbysmet. Mnozí se shodují v jednom – takovou zradu si herečka nezasloužila.

„S manželem oba lpíme na rodině a celkově rodinné zázemí považujeme za to nejdůležitější. Doma je nám dobře,“ prohlašovala před rokem Tomicová. Kdyby jen tehdy tušila, že

Zbývá vám 71% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden