Moje šťastná hvězda

Zradil ji! Podváděl ji dlouhé měsíce?

Moje šťastná hvězda

Klamali své okolí celé roky? Že jim to neklape, zpěvačka musela dávno tušit.

Dočkala se hodně hořkého zklamání. MONIKA ABSOLONOVÁ (44) prožívá velmi bolestné období. Podvedl ji muž, kterého milovala z celého srdce.

Před několika týdny se rozešla s bývalým hokejistou  Tomášem Hornou (40), s nímž strávila sedm let a mají spolu dva malé syny. Jenže poslední měsíce to mezi nimi údajně neklapalo.

Neustále se měli hádat, něco si vyčítat a nakonec si Horna sbalil svých pár švestek a odešel. Údajně si našel milenku. Nebylo by to totiž poprvé, už své bývalé ženě Horna vlastně zahýbal.

Pořád se hádali

Když se jeho bývalá žena Jitka (40) dozvěděla, že ji Horna podvádí právě s Monikou, okamžitě mu sbalila kufry. Tehdy se psal rok 2014 a hokejista i zpěvačka svůj vztah tutlali i tehdy, kdy už bylo všem naprosto jasné, že spolu něco mají. Přitom se scházeli už měsíce.

V roce 2015 se jim pak narodil první syn Tadeáš (5), v roce 2018 zpěvačka porodila syna Matouše (2). Právě tento rok pro ně byl ale zlomový. S druhým dítětem do domácnosti přišel i

Zbývá vám 62% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden