Moje chvilka pohody

Zradil mě vlastní bratr

Člověk počítá s tím, že ho v životě mohou okrást nějací darebáci. Ale že to bude vlastní krev, s tím nikdo nepočítá.


Tomáš nasedá do policejního vozu a dvířka za ním zaklapla. Tak to je definitivní konec, napadá mě. Nejen našeho vztahu, ale i naší rodiny. Nikdy si nedokážu vysvětlit a pochopit, jak mohl můj vlastní bratr tak zneužít mé důvěry. A tu já v něj, jako ve staršího bratra a navíc mužského vždycky měla.


Můj velký ochránce


Tom je o tři roky starší. A přesně to stačilo k tomu, že byl vždycky mým velkým statečným bratrem, ochráncem. Všude jsem se s ním chlubila. A když mi někdo ubližoval, hned jsem ho postrašila, že to řeknu bratrovi.


Dobré vztahy i v dospělosti


I když jsme se s bratrem později už nevídali tak často. Rozumět jsme si rozhodně nepřestali. I když jsem byla vdaná, když bylo třeba s něčím pomoci, volala jsem Tomáše. Můj manžel na to sice trochu žárlil, ale vzhledem ke své nešikovnosti byl nakonec rád, že to vždy vyřešil můj bratr.


Vše se změnilo


Před třemi lety se můj bratr náhle rozvedl, kvůli takové mladičké zlatokopce. Byla jsem z toho nešťastná a moje vztahy s bratrem dost ochladly.


Když mi ale vloni zemřel manžel, potřebovala jsm bratrovu pomoc. Na koho se obrátit při likvidaci manželových věcí, prodeji auta. Jediné, co jsem nechtěla prodat, byl karavan, který jsem slíbila své dceři.


Podvedl mě ve všem


Bratr se velice ochotně všeho ujal. Dala jsem mu na vyjednávání plnou moc a už se onic nestarala. Peněz za prodej mi přišlo docela málo,ale Tom tvrdil, že víc cenu navýšit nešlo. Pak jsem zjistila, že zmizel karavan,který si měla vzít dcera. Ohlásili jsme to na policii.


K mému úžasu se zjistilo, že karavan ukradl a prodal Tomáš. Navíc se přišlo i na to, že dost podstatnou část peněz z prodeje auta a dalších věcí si nechal pro sebe. Šlo o statisíce. To všechno kvůli jeho mladé zlatokopce, která chtěla stále víc. Kvůli tomu okradl svou sestru.


Martina K. ( 57), Šumperk

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden