Můj kousek štěstí

Žralok chytá svou zlatou rybku

Je pyšná na svůj úspěch a novými dětmi jsou její hudební klipy – na to on zřejmě teprve přijde...

Od začátku jejich vztahu uběhlo sotva pár měsíců a začíná vycházet najevo, že jejich představy se zásadně liší. Přestože zejména ona je na slovo skoupá, víme toho už dost...

Začíná to být skoro pravidlo. On něco prohlásí, ona to pak popře. Moderátor Petr Vojnar (45) na otázku, zda by si uměl představit, že mají s Lucií Vondráčkovou (41) společné dítě, odpověděl kladně.

Když na to téma zavedla řeč novinářka během rozhovoru se zpěvačkou, ta se málem chytila za hlavu: „Jéžiš,“ pravila překvapeně. A rychle dodala, že to Petr určitě myslel „ve srandě“. Lucie se z otázky snažila vykroutit dost nešikovně.

O dětech a zakládání rodiny se žertuje? Je sice pravda, že také prohlásila, že humor jejího nového partnera je brutální, ale těžko se asi najde člověk, kterého Vojnarova úvaha o společném dítěti rozesmála. Jisté začíná být jen jedno – zatímco Vojnar se snaží Lucii k sobě něčím připoutat, ona se chce vázat jen minimálně.

Ostatně na otázku, čím si ji získal, odpověděla, že si ji ještě nezískal, získávat si ji bude celý život! Je otázka, jak dlouho takovou hru na kočku a myš vydrží Vojnar hrát. Za povšimnutí stojí mimochodem i fakt, že jsou narození den po sobě – ona 8. března a on devátého. Oba jsou ve znamení Ryb.

Ovšem zatímco ona je ta plachá, co má ráda volnost, on se jeví jako žralok, který chce všechno hned. Jeho motiv je celkem pochopitelný. Dosud nepříliš známý herec a uvaděč získal vztahem s Lucií u pořadatelů na atraktivitě.

Zvědaví diváci chtějí vidět toho, který chodí s Vondráčkovou... Pakliže je Lucie rybka, má ve Vojnarových očích zlaté šupiny. Když k tomu přidáme její majetek, který dosáhl po rozvodu pohádkových parametrů, není co řešit.

Ovšem šance, že se brzy bude konat veselka, jako v případě Tomáše Plekance (38) a tenistky Lucie Šafářové (34), je mizivá. Sportovní pár sňatkem své bohatství zdvojnásobil, což by se Vondráčkové s Vojnarem rozhodně nepovedlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden