Můj kousek štěstí

Zraněná na čertově laně

Málokdo nebo možná nikdo nemá tolik času co Agáta Hanychová (36), přinejmenším tedy žádná maminka dvou dětí. No řekněte, která z matek malých dětiček létá každou chvíli do Izraele, střídá jednoho nápadníka za druhým anebo jezdí na wakeboardu?

Posledně jmenovaná výstřední činnost spočívá v tom, že se necháte táhnout na laně za lodí, a tu používáte jako odrazový můstek pro nejrůznější pohybové variace, tedy skoky, salta a bůhvíco ještě.

Kdyby bylo nejhůř, spoléhá se stále na pomoc mámy, Veroniky Žilkové.

Slyší-li o tomto sportu chirurg, vstanou mu všechny vlasy na hlavě. „Jak chci všechno umět během týdne, tak jsem chtěla rychle jezdit i překážky a upadla jsem,“ referovala dcera Veroniky Žilkové (59).

„Muselo to vypadat ze břehu děsivě, ono to teda děsivé i bylo. Moje děti na břehu si myslely, že jsem mrtvá,“ pochlubila se rebelka. K dětem se vrátila celá od krve.

Zdá se, že připravila potomkům další trauma. Jako by nestačilo, kolik už vystřídala nejrůznějších milenců… Snaha naučit se vše během týdne se někdy nevyplácí. Nabízí se také otázka, jak asi dlouho chodila Agáta do školy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden