Moje sladké tajemství
Zranění v Alpách. Letos si už známý spisovatel nezalyžuje
Zranění v Alpách. Letos si už známý spisovatel nezalyžuje

Je to několik týdnů, kdy si spisovatel Patrik Hartl, který svým pověstným smíchem „odrovnal“ i Jana Krause, užíval s rodinou na zimní dovolené v Alpách. Kvůli zraněním po lyžování ale skončil v nemocnici, kde podstoupil operaci kolene. Jak se sám svěřil fanouškům na sociálních sítích, operace dopadla velmi dobře.

„Po únorovém lyžování s Ájou se mi pokazilo koleno a musel jsem ho teď svěřit ortopedické opravně. Takže místo velikonočního lyžování na ledovci budu polohovat nohu na chalupě,“ napsal Hartl ke snímku, na kterém sedí u stolu s nohou v ortéze a s širokým úsměvem.

Ze sdíleného snímku je jasné, že byl Patrik Hartl s operací nadmíru spokojený a komplikace po lyžování mu náladu nezkazily. „Moc děkuju operačnímu týmu a sestřičkám v Rehabilitační nemocnici v Berouně za úžasnou péči! A už se těším, že na chalupě upletu s Hynkem pomlázku a budu s ní Martinku s Ájou honit o berlích. Doufám, že bude hezky, aby se mi ty berle nebořily do bahna,“ dodal optimisticky.

Fanoušci na sítích doufají, že se dá brzy dohromady a bude v pořádku. „Patriku, ty si to tedy umíš načasovat! Ale asi lepší teď než na ledovci. Příjemné stonání a veselé Velikonoce,“ popřála pod fotkou jedna z jeho příznivkyň.

Související články
Slavný zpěvák hitů Nonstop nebo Pár přátel stačí mít má za sebou pořádně nepříjemnou zkušenost. Před šesti lety totiž do jeho domu vtrhli zloději, kteří mu odnesli mimo jiné i sejf s hodinkami v hodnotě přes 4 miliony korun! „Byl to šok, na který nikdy nezapomenu. Hodinky pro mě nebyly jen cenné, ale měly i […]
Bílou pšeničnou mouku obsahuje většina pečiva, dezertů a cukroví, které denně sníme. Nebojte se proto do jídelníčku zařadit zdravější a výživnější mouku ze žita, která se skvěle hodí i na přípravu dezertů. Oproti pšeničnému pečivu jsou výrobky z žitné mouky doslova nabité živinami. Obsahují širokou škálu minerálních látek jako draslík, fosfor, železo, fluor či hořčík, […]
Italové tvrdí, že těstoviny nejsou jen jídlo, ale rituál, při kterém se snoubí kvalita surovin, jednoduchost a pečlivý postup. První zmínky o italských těstovinách pocházejí už ze 13. století, vznikly už ale pravděpodobně dříve. Dnes existuje několik stovek druhů těstovin. V kombinaci s červeným vínem vzniká nezaměnitelná chuť – víno zvýrazní sladkost rajčat a dodá […]
Moje sladké tajemství / 25.7.2025
Meruňku přivezl z Číny do Evropy Alexandr Veliký a pro mnoho z nás představují tyto sytě oranžové plody vrchol letní sezóny. Přestože mají sladkou chuť obsahují jen poměrně nízký obsah cukru. Díky vysokému obsahu vody mají i velmi nízký obsah kalorií. Meruňky obsahují karotenoidy dodávající jim typickou barvu, dále pak beta-karoten působící jako antioxidant, který […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz