Moje sladké tajemství

Zranění v Alpách. Letos si už známý spisovatel nezalyžuje

Je to několik týdnů, kdy si spisovatel Patrik Hartl, který svým pověstným smíchem „odrovnal“ i Jana Krause, užíval s rodinou na zimní dovolené v Alpách. Kvůli zraněním po lyžování ale skončil v nemocnici, kde podstoupil operaci kolene. Jak se sám svěřil fanouškům na sociálních sítích, operace dopadla velmi dobře.

„Po únorovém lyžování s Ájou se mi pokazilo koleno a musel jsem ho teď svěřit ortopedické opravně. Takže místo velikonočního lyžování na ledovci budu polohovat nohu na chalupě," napsal Hartl ke snímku, na kterém sedí u stolu s nohou v ortéze a s širokým úsměvem.

Ze sdíleného snímku je jasné, že byl Patrik Hartl s operací nadmíru spokojený a komplikace po lyžování mu náladu nezkazily. „Moc děkuju operačnímu týmu a sestřičkám v Rehabilitační nemocnici v Berouně za úžasnou péči! A už se těším, že na chalupě upletu s Hynkem pomlázku a budu s ní Martinku s Ájou honit o berlích. Doufám, že bude hezky, aby se mi ty berle nebořily do bahna,“ dodal optimisticky.

Fanoušci na sítích doufají, že se dá brzy dohromady a bude v pořádku. "Patriku, ty si to tedy umíš načasovat! Ale asi lepší teď než na ledovci. Příjemné stonání a veselé Velikonoce," popřála pod fotkou jedna z jeho příznivkyň.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden