Moje sladké tajemství

Zrazená herečka zůstala už raději sama

Moje sladké tajemství

Už jako malá listovala Zuzana Bydžovská (56) časopisem Kino a snila o tom, že se jednoho dne stane úspěšnou herečkou. Netušila však, že s obrovskou popularitou přijde i jedno velké osobní zklamání.

Zuzana Bydžovská (56) měla podle svých slov velmi pěkné dětství. Její rodiče byli zubaři a i když jako čerství absolventi školy moc peněz neměli, nezažila nikdy, že by jí doma něco chybělo.

Město jejího dětství

Zuzana vyrůstala v severočeském Mostu a v dobách jejího dětství to ještě bylo velmi pěkné místo. S bouráním starého města se teprve začínalo, a tak si jako malá holčička užívala téměř venkovského života. Vedle koupaliště prý byla louka, na které se volně pásly krávy a rostly žampiony. Její strejda měl králíky, slepice a vždy také spoustu koťat. U milující babičky Bóži pak Zuzana vždy trávila celé prázdniny. Její rodiče tehdy odebírali časopis Kino a ona si v něm velmi ráda

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden