Můj kousek štěstí

Zřejmě už spolu do smrti nepromluví

Před lety je rozdělila nešťastná láska. Herečky Jana Brejchová (76) a její mladší sestra Hana (69) se však dodnes nedokázaly usmířit. A to i přes to, že známější z nich stojí už několik měsíců na hranici života a smrti.Před lety se totiž zamilovaly do stejného muže, kterým nebyl nikdo jiný než režisér Miloš Forman (83). Ten dokázal život sester, které byly obě velmi krásné a obě se věnovaly herectví, na věky rozdělit.Před nedávnem slavila Jana Brejchová narozeniny, její sestra jí však ani nepopřála. Vlastně ani nemohla. Léta už na ní totiž nemá telefonní číslo a vůbec prý netuší, kde se její sestra nachází. „Sestra se mnou z neznámých důvodů přestala komunikovat a celá její rodina taky. Je mi to moc líto,“ svěřila se Hana. „Vlastně vůbec nevím, jestli ještě žije,“ dodala smutné herečka, která je z celé této nepěkné rodinné situace trpce..

Rozdělila je láska k jednomu muži.

Se svou sestrou Janou, která se už v 17 letech vdávala za světově proslulého režiséra Miloše Formana, se rozkmotřila hned o několik let později při natáčení snímku Lásky jedné plavovlásky. Do hlavní role totiž Forman tehdy neobsadil svou manželku Janu, ale právě její sestru Hanu.
V průběhu filmování mezi nimi však vzniklo něco víc. Jana to však záhy zjistila a na svého manžela i sestru zanevřela. S Formanem se rozvedla a našla si nového přítele..

Jana žije v LDN.

Forman však velice záhy zjistil, že miluje Janu a ne Hanu, nic už ale nešlo vrátit zpět. Hana trpěla jeho nenaplněnou láskou a zároveň přišla i o svou sestru, se kterou už nikdy společnou řeč nenalezly. Naposledy se viděli před rokem a půl, když ji navštívila v rehabilitačním ústavu.
Jana Brejchová totiž v roce 2013 zkolabovala a lékaři pak zjistili, že jí ubývá bílá mozková hmota. Neobejde se proto bez 24 hodinové pomoci. Od loňského léta je hospitalizována v léčebně dlouhodobě nemocných.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden