Moje šťastná hvězda

Zrodila se nová láska?

Oblíbený herec Ladislav Frej (79) má v poslední době potíže s pamětí, které se mají dokonce čím dál víc zhoršovat. Jeho blízcí si myslí, že je na vině stres, kterého si herec v poslední době užil až příliš.


Přeci jen, není to tak dávno, co mu zemřela milovaná snoubenka Gábina (†56) I přesto všechno se ale snaží a chystá svůj velký návrat na divadelní prkna. Hrát bude opět po boku slavné Simony Stašové (66), se  kterou má velmi blízký vztah.


Herečka se nikdy netajila tím, že se jí Ladislav líbí.

Hodně mu pomáhá

Konkrétně je čeká premiéra v divadle ABC, a tak se není čemu divit, že se jeho kolegyně bojí, aby vše proběhlo tak, jak má. To je možná i důvod, proč je u Freje tak často.

Prý se bojí, aby se nakonec nerozhodl pověsit herectví na hřebík. On sám už to tak nadějně asi nevidí. I když se říká, že herci neznají slovo důchod, u Ladislava to zřejmě neplatí.

Zamilovala se?

Nedávno se začalo spekulovat o tom, že se měla herečka do svého dlouholetého přítele zamilovat. „Jsou spolu často, tak bych se nedivila, kdyby mezi nimi přeskočila jiskra,“ prozradila její známá. Uvidíme ale, jak to dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden