Moje šťastná hvězda

Zruší kvůli Rusevové svatbu?

Od té doby, co herečku Anežku Rusevovou potkal, se Ondřej Sokol mění k nepoznání.

Oblíbený ONDŘEJ SOKOL (49) se do chomoutu příliš nehrne. Prý za to může jeho kolegyně ANEŽKA RUSEVOVÁ (34). Jak to spolu mají?


Před oltářem ho asi jen tak neuvidíme.  Známý moderátor Ondřej Sokol (49) se zhruba před rokem zasnoubil se svou o 21 let mladší partnerkou Nikolou (28), od té doby je ale ticho po pěšině.


Říká se, že je u nich doma dusno. Jak k tomu vlastně došlo, co se stalo? Proslýchá se, že za to může Aněžka Rusevová (34), se kterou se Ondřej setkává v divadle DVA.


Za nevinnou tváří se prý skrývá žena, která prahne po slávě.

Jak to spolu mají?

A tam si prý skvěle rozumějí. Dokonce natolik,  že by asi nikoho z jejich blízkého okolí nepřekvapilo, kdyby se scházeli i mimo práci.

Tomu by se asi ani Anežka nebránila, jelikož už je podle všech dostupných informací poměrně dlouho sama bez partnera. A určitě jí tak chybí někdo, s kým by mohla trávit dlouhé večery, či jen člověk, kterému se může svěřit a najít u něj pochopení.

A jelikož někoho takového dlouho neměla, možná i přehlíží skutečnost, že je Ondřej šťastně zadaný a má před svatbou.

Někdy jsou prostě city silnější než selský rozum a dokážou lidem pořádně zamotat hlavu. Možná je ale ještě jeden důvod, proč by hypoteticky mohl Anežku Rusevovou Ondřej Sokol jako muž zajímat.

Dostane ji do Tváře?

Není žádným tajemstvím, že je Anežka ambiciózní žena. Sice hraje v Ulici, kde si ji diváci oblíbili, ale prahne po větším respektu v umělcké branži. Případně třeba po nějaké hlavní roli ve filmu, který je respektován i mezi odborníky.

A právě k tomu, aby takovou roli získala, by jí mohl Sokol pomoci. Už roky moderuje soutěž Tvoje tvář má známý hlas, která běží vždy v atraktivních časech a bývá divácky hodně sledovaná. A dobře se ví, že jakákoli celebrita v ní účinkovala, byl o ni pak velký zájem.

Je to láska, nebo jen naletěl vypočítavé kolegyni?

Přesně ví, co chce

Navíc by jí to mohlo pomoci i v jejím velkém snu, a to prosadit se v zahraničí. To se jí zatím dařilo pouze zčásti. „Zahraniční štáby si u nás české herce berou do menších rolí, tedy když umí jazyky.

Já jsem hrála už ve dvou,“ chlubí se Rusevová, která ale se ale s takovými úspěchy rozhodně spokojit nechce a míří daleko výš.

„Ráda bych takhle do světa prorážela více, je to můj sen,“ má jasno, kam chce v budoucnu směřovat. Jestli se jí to ale podaří, třeba i s pomocí Ondřeje, ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden