Můj čas na kafíčko

Zrzku rozzuřily její zálohy za plyn

Obvykle od ní slyšíme meditace o herecké práci, ale takhle ji neznáme: krach dodavatele energií uvrhl i hvězdnou Annu Geislerovou (45) podobně jako statisíce dalších spoluobčanů do šoku, a hlavně komplikací za cenu astronomických plateb na zálohách.

Není tedy divu, že ztrácí nervy a frustraci ventiluje na sociálních sítích. A schytává to „chudák“ dodavatel poslední instance, kterému se jen s obtížemi dovolá:

„Marně se snažím týden dovolat. Volání automaticky přebírá hlas paní, co říká, že toho mají moc a že mám jít na web, nebo robot Ondra, co mi říká, že mám jít uzavřít smlouvu na web, protože toho mají moc. Ale já chci, aby mi někdo zvedl telefon!“ ulevuje si rusá krasavice.

Zdá se, že si Aňa s internetem zrovna netyká, stejně jako tisíce mnohem starších spoluobčanů. A jestli si někdo myslel, že má od Innogy, nyní tedy svého dodavatele poslední instance, nějaká privilegia, když si od nich v Karlových Varech vysloužila cenu, tak se plete.

„Jo, dostala jsem od vás hezkou cenu v KV za film, ale tohle je pro mě zklamání. Komunikace je základ. Na tom se asi shodneme. A tuhle situaci jsme si nikdo dobrovolně nevybral...,“ ulevuje si herečka veřejně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden