Můj kousek štěstí

Ztrácí kamarády, protože se posmívají

Až na dno dostali seriálovou hvězdu údajní kamarádíčkové. Naznačují, že seriál Slunečná je povrchní a nekvalitní. Tmavovláska brání svou práci ze všech sil.

V jednom má hvězda Slunečné trochu smůlu: veřejnost ji hodnotí snad až příliš přísně. Cokoli udělá anebo řekne, bývá obvykle přehnaně zkritizováno. Pokud Evě Burešové spílají cizí lidé, je to nepříjemné, ale dá se to vydržet, celebrity tomu říkají daň za slávu.

Ale proč se proboha k posměváčkům přidávají také blízcí přátelé? To už je skutečně rána pod pás! Dcera hudebníků a absolventka soukromé mezinárodní konzervatoře má mezi kamarády bohužel i nabubřelé intelektuály, kteří jí neváhají dávat najevo, že Slunečná je tak trochu pod jejich úroveň. A to není zrovna zdvořilé.

Vulgární kámoš

„Ztratila jsem dokonce i jednoho kamaráda, o kterém jsem si myslela, že je velký kamarád,“ naříká představitelka Týny Popelkové. „Strašně jsme se kvůli tomu rozhádali.“ Zmíněný kamarád způsobil, že se cítila pod psa. Byla úplně na dně! Kritizoval Slunečnou způsobem, který byl pro brunetku nepřijatelný.

„On na mě strašně vulgárně a agresivně nastoupil a pak mi posílal nějaké články o tom, jak televize blbne diváky. Úplné nesmysly,“ stýská si nešťastná herečka. Přitom se dlouho znali, byla přesvědčena, že jsou si blízcí. Zjistila, že to žádný kámoš vlastně nebyl – a nebude.

Asi záviděl

Burešová připouští, že kamarádi mají pochopitelně právo hodnotit si práci, ale pokud možno taktně. Slunečnou obhajuje slovy: „Neučíme lidi ani děti ničemu špatnému, je to oddechovka, a kdo se na to nechce koukat, ať se nekouká.“

Příčinou zmíněné kritiky mohla být též prachobyčejná závist. Jenomže opravdoví přátelé si nezávidí, takoví si úspěch navzájem přejí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden