Můj čas na kafíčko

Ztráta matky v dětství ovlivnila Hugha Jackmana při výběru partnerky!

Můj čas na kafíčko

Nejprve si netroufal si o 13 let starší televizní hvězdu vůbec oslovit!

Australský herec Hugh Jackman (51) byl vyhlášen nejpřitažlivějším mužem světa. Po jeho boku byste tedy očekávali nějakou mladou krásku. Opak je pravdou. Jeho žena Deborra-Lee Furness (64) je o 13 let starší!

O mladých ženách, které si vybírají za partnery starší muže, se říká, že v nich hledají náhradu za otce. A co muži, kteří si vyberou o něco starší partnerku? Hugh Jackman by mohl sloužit jako důkaz, že to platí i opačně - jedním z jeho největších životních šoků totiž bylo, když ho v dětství opustila matka!

Zůstala napořád v Anglii

Hugh chodil ještě do školy, když se to stalo. „Pamatuji si to ráno, když odešla,“ vyprávěl. „Před cestou do školy mě pozdravila na rozloučenou. Když jsem se vrátil, v domě nikdo nebyl. Druhý den přišel telegram z Anglie, kam máma odjela.“

Původně si prý chtěla jen odpočinout od rodiny, ale nakonec tam

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden