Moje šťastná hvězda
Ztratí lásku kvůli penězům?
Ztratí lásku kvůli penězům?

Hvězda seriálu Slunečná, herečka BARBORA JÁNOVÁ (30), si na práci stěžovat nemůže. V minulosti tomu ale tak nebylo a zdá se, že obavy ohledně budoucnosti se jí stále drží. Přijde kvůli tomu o přítele?

V poslední době se jí s pracovními nabídkami roztrhl pytel. Účinkovala v mnoha slavných seriálech a k tomu pracuje i na jiných projektech.

Na první pohled by se zdálo, že si nemá nač stěžovat. Skutečnost je ale úplně jiná. Barbora Jánová (30) má mít neustálý strach z toho, že takových příležitostí ze dne na den zkrátka ubude.

Třela bídu s nouzí

Ovšem to, že se někdo momentálně objevuje neustále na obrazovkách, ještě neznamená, že se dotyčný umělec topí v penězích.Není to tak dávno, co si herečka postěžovala, že dobrou roli sice čas od času dostane, po krátké době ale tvůrci její postavu vždy odstraní.

Navíc se svěřila, že její herecké začátky nebyly zrovna úspěšné a musela se hodně otáčet, aby se vůbec uživila. Aby se podobné scénáře už nikdy neopakovaly, dělá všechno proto, aby se důkladně zajistila.

Současná situace jí ale může znovu uškodit. I ona se musela smířit s tím, že na nějaký ten příjem z natáčení musí načas zapomenout.

Je čerstvě zamilovaná

Dost možná ale všechno to, co se kolem nyní děje, ani moc nevnímá. Před pár měsíci si totiž našla novou lásku, a tak má stále růžové brýle na očích.

Jejím vyvoleným je barman a příležitostný umělec Vítězslav Bečka. Herečka je štěstím bez sebe, že konečně potkala někoho, s kým si tak rozumí.

Sama říká, že po hektickém minulém roce ani nečekala, že by se něco takového mohlo stát. Ačkoliv je pár spolu jen něco málo přes tři měsíce, Bára už si plánuje, kam všude se chce se svým miláčkem podívat.

A vypadá to, že s ním brzy plánuje i společnou budoucnost. Co ale až prvotní zamilovanost přejde? Bude stále z Vítězslava tak nadšená? Je celkem možné, že moc ne.

Bára je z nového vztahu zatím nadšená.

V hlavní roli peníze?

Ačkoliv je Bára skromná, netají se tím, že by byla ráda do budoucna zajištěná. Co když ale její ostatní projekty zkrachují a ona bude znovu tam, kde byla?

Dokázal by ji přítel uživit? Těžko říct, zda si jako barman vydělá dostatek peněz, aby to pokrylo veškeré náklady.

Báře dochází, že by mohli jednou živořit, ale je otázka, zda by byla ochotná si přítele nechat. Možná že by se takového života zalekla a raději by ze vztahu vycouvala.

Práce nade vše

Další věcí také je, že je Jánová velká workoholička, a dokonce je tak moc spokojená. I tohle by totiž mohl být velký problém pro jejich vztah. Třeba Víťovi nakonec dojde trpělivost s tím, že bude dávat přednost raději práci než jemu.

Doufejme ale, že nic z toho se nevyplní, byla by škoda šlapat si po štěstí jenom kvůli penězům. Život v osamění opravdu žádná výhra není.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz