Můj kousek štěstí

Ztratila Martina Randová i poslední naději na lásku?

Prý si přála dvě děti. Teď touží alespoň po manželovi...

Tolik touží po lásce, ale marně. Jako by byla hvězda seriálu Ulice prokletá. Martina Randová (52)  se podle všeho vždycky zamilovala do špatného chlapa, i to je ten důvod proč se nikdy nevdala a nezaložila rodinu.

Už dlouho pečuje o svou starou maminku, a na osobní život a zakládání nějakého vztahu tak nejspíš také mnoho času nezbývá. Stále častěji se však povídá, že herečka zůstane sama, protože na hledání toho pravého rezignovala. Přitom ještě nedávno to vypadalo nadějně.

Zlomili jí srdce?

Hovořilo se o tom, že s někým randí. Mělo jít o staršího, sympatického chlapíka, který se k ní pěkně choval. To je ale pryč, prý se rozešli.

Zounar by jí slušel, ale jeho srdce ho táhne jinam.

Navíc jí měl opět zlomit srdce, což je asi pro věčně dobře naladěnou Randovou obrovská rána. Herečka nemá na muže štěstí. Roky se povídalo, že je nešťastně zamilovaná do Martina Zounara (56), který však chystá svatbu s jinou.

Pak se měla sblížit s kolegou Václavem Svobodou (60) během natáčení Ulice. I on má ale dlouhodobý vztah, tudíž šlo jen o drby.

Krutý pád

Randová už možná ani nedoufala, že přijde někdo další. Když se tedy objevil tajemný ctitel, prý se vznášela na obláčku štěstí, chodila s blaženým úsměvem na tváři a byla k okolí ještě milejší než obvykle. O to krutější byl pád zpátky na zem.

Mohla přijít o poslední naději, že ještě bude šťastná. Snad je to tím, že má herečka velmi hluboko v srdci Zounara, a kdokoli jiný v jejích očích není dost dobrý, podvědomě je srovnává a „nováček“ nemá šanci obstát. Snad se to ještě změní. Vždyť naděje prý umírá poslední.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden