Moje chvilka pohody

Ztratila svou životní lásku

Nečekaný odchod nejlepšího přítele a lásky z mládí Michala Pavlaty (†71) zdrtil oblíbenou herečku z Ulice Jaroslavu Obermaierovou (70). S Pavlatou mluvila pár dní před jeho smrtí, netušila, že je to naposledy.

O tom, že je herec a vyhledávaný dabér vážně nemocný, samozřejmě představitelka Nyklové věděla. Netušila však, jak moc je jeho stav vážný. Sám Pavlata o své nemoci nemluvil, tajil ji. Když se mu v roce 2015 vrátila, tvrdil dokonce, že je to lež, že mu nic není. Měl to být jeho způsob, jak se otřesnou diagnózou vyrovnat. Nechtěl, aby ho někdo litoval.

Po rozchodu zůstali přáteli

Obermaierová se s Pavlatou seznámila už na divadelní škole. „Znali jsme se od osmnácti let. Nemohu se s jeho smrtí smířit, je mi to strašně líto,“ svěřila se herečka. Bláznivě se milovali.

Pavlata s oblibou říkával, že zatímco on chodil s Jarkou pět let, ona s ním tři. Narážel na to, že Obermaierová měla v té době už nejednoho ctitele. Ačkoli se později rozešli, zůstali nejlepšími přáteli a byli stále v kontaktu.

„Vůbec jsem netušila, že je na tom Míša tak zle,“ vzpomíná. Pavlata podle všeho tušil, že se blíží jeho konec a chtěl se nejspíš se svou dávnou láskou rozloučit. „Volal mi před pár dny. Asi se loučil a já to nepochopila,“ lituje herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden