Staré dobré časy

Ztřeštěná průšvihářka se proslavila omylem

Staré dobré časy

Život krásné Věry Ferbasové připomíná jízdu na podrážděné lochnesce. Kvůli večírku ji vyhodili ze školy, oslavovali ji coby královnu krásy. A slavnou se stala vlastně náhodou.

Učitelské děti to prý ve škole nemívají jednoduché.Vezměte si takovou Věru Ferbasovou. Dcerku váženého plzeňského středoškolského profesora, který mimo jiné učil i herce Miroslava Horníčka (1918-2003), potupně vyhodili z gymnázia jenom proto, že se nechala strhnout atmosférou studentského tanečního večírku.Přetáhla večerku a musela se balit.

Krásnou Miss vozili po Plzni kočárem

Její vrstevníci tvrdili, že divoká a potřeštěná ale zůstala i pak. Jako studentka obchodní akademie. Naučila se tam dobře psát na stroji a stenografovat.A dlouho to vypadalo, že tímto směrem povedou i její další životní kroky. To, že se stala Miss Plzeň a mohla si vychutnávat triumfální jízdy kočárem po

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden