Moje sladké tajemství

Zůstala dítětem, vlastní potomci se jí zřekli

Moje sladké tajemství

Soud musel určit jejímu otci, aby se o ní staral do jejích 40 let!

Britney Spears (40) měla před sebou zářivou kariéru. Už jako dítě byla hvězdou televizních pořadů. Když povyrostla, jako teenager pobláznila svět. Až se jí samé z toho zatočila hlava.

Americká zpěvačka Britney Spears (40) dokazovala už odmala, že v sobě něco má. Vyrůstala v malém městečku Kentwood, dělala gymnastiku, vyhrávala různé soutěže a byla členkou místního tanečního souboru. Když jí bylo osm let, všiml si jí jeden agent z New Yorku – tam pak navštěvovala taneční školu a dostala se i do televize, zatím jen v reklamních spotech.

V sedmnácti letech prorazila s písničkou Baby One More Time a stala se světovou hvězdou. Mluvilo se o ní jako o nastupující královně popu, která vystřídá Madonnu (64). Jenže rozmazlená Britney nebyla

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden