Moje šťastná hvězda
Zůstala Kohoutová na všechno sama?
Co se u herečky děje? Po jejím manželovi jako by se slehla zem. Žádná chlapská pomoc!
Zůstala Kohoutová na všechno sama?

Teprve nedávno přivedla herečka Berenika Kohoutová (33) na svět svou druhou dceru, přesto je manželství s Kryštofem Kubínem (38) prý v troskách. Bude se do nového bytu stěhovat bez něj? 

Měla by se radovat z děťátka a odpočívat. Ale to zřejmě nemá v plánu.  Sotva pár dní před porodem dcery Aloisie koupila herečka Berenika Kohoutová (33) ze seriálu Jedna rodina nový byt, který se chystá rekonstruovat. Tak velký krok ale překvapivě neoslavila se svým manželem, ale kamarádkami, jež poprosila o podporu.

S producentem se rozvedla po dvouletém manželství.

A na internetu hned začala shánět řemeslníky, kteří jí s úpravami pomohou. Herečka prozradila, že se musí přestěhovat nejpozději do února, a tak má co dělat, aby vše stihla. Obula se do toho s vervou, každopádně nabízí se otázka – neměl by tohle teď spíš zařizovat její muž, když je Berenika chvíli po porodu?

Kam zmizel její manžel?

Její manžel, reklamní textař Kryštof Kubín (38), ji sice s dcerkou vyzvedl z porodnice, ale od té chvíle se nikde neukázal, jako by se po něm zem slehla. Není to tak dávno, co se spekulovalo o jeho nevěře. A pokud je to pravda, pro své zálety si nevybral tu nejvhodnější dobu, když byla jeho žena v požehnaném stavu.

Otázka je, zda v takové situaci vůbec nějaká správná chvíle existuje. Navíc se proslýchá, že to nebyl první úlet. To by se pak nikdo nedivil, kdyby herečka se záletníkem pořádně zatočila a nezastavilo ji ani malé miminko. 

V září mu porodila druhou dcerku.

Řekla si dost?

Jeden románek už mu měla herečka odpustit, a podruhé nad ním prý zlomila hůl. Alespoň to se nese v kuloárech. Je tedy možné, že touží začít znovu v bytě, kde jim bude s dcerkami dobře.

S Kubínem mají ještě starší Lolu (4). „Těším se strašně. Až tam budu v únoru zoufalá mezi krabicemi, víte, komu volám, holky!“ napsala Kohoutová na sociální sítě u příležitosti převzetí nového bytu zase jen svým kamarádkám. Na druhou stranu manžel se po jejím boku na veřejnosti nikdy moc neobjevoval a je možné, že se dál jen drží stranou. 

Bude to mít těžké

Pokud dojde u herečky na rozvod v tak citlivém období, bude mít co dělat, aby vše ustála s úsměvem. Přitom jeden rozvod už má za sebou, a když zkrachovalo její manželství s Pavlem Čechákem (49), ukázala, že z chlapů se rozhodně nehroutí. A pokud se Kubín nepoučil a druhou šanci nevyužil, další už si nezaslouží.

Související články
Sice žije na statku se svou maminkou Janou Kremanovou (86), ale vnitřně se má trápit. Hvězda seriálu Ulice Vanda Hybnerová (56) se prý touží znovu zamilovat, protože jí chybí mužská opora, pohlazení a vzájemné porozumění. Jejím posledním oficiálním partnerem byl automobilový jezdec Jakub Choura (43). S tím byla několik let a vyhovovalo jim, že spolu nežijí a mají každý i svůj vlastní život. Nakonec […]
Moje sladké tajemství / 25.10.2024
Herečka Pavla Tomicová (62) ze seriálu ZOO si může konečně oddychnout. Rozvod s Ondřejem Malým (58) je u konce, zbývalo jen rozdělit majetek, aby soud potvrdil, že je jejich manželství konec. Společný byt, ve kterém strávili spoustu krásných chvil, půjde zřejmě do prodeje, protože v něm nezůstal bydlet ani jeden z nich. K  překvapení všech se nakonec […]
reklama
Moje šťastná hvězda / 25.10.2024
Nedávno investovala Jiřina Bohdalová (93) velké množství peněz a pořídila si nový byt na okraji Prahy. Plánuje tam snad začít žít se svým blízkým přítelem? Je všechno urovnáno? Je to jen pár dní, co legendární herečka Jiřina Bohdalová (93) všechny pořádně vyděsila. Po otravě jídlem skončila v nemocnici, měla vysoké horečky a ležela na JIP. Jako […]
Dovolená je pro ni za trest, má prý pocit, že na ní jen ztrácí čas, který by mohla vy­užít lépe. Lucie Vondráčková (44) je workoholička, což i ona opatrně přiznává. Dabuje, hraje v několika představeních, v seriálu Ulice, zpívá, a nyní i tančí ve StarDance. Nehoní se ale přitom proto, že by měla hluboko do […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz