Můj čas na kafíčko

Zůstane Decastelo zase opuštěná?

Jsou-li spolu fotograf a moderátorka opravdu šťastn í, musí si svůj vztah pracně uhájit.

Sice to vypadalo, že je moderátorka Eva Decastelo (44) po boku Tomáše Třeštíka (44) šťastná, ovšem teď se zdá, že jejich vztah až tak zalitý sluncem není.

Přestože už o její lásce ke známému fotografovi všichni vědí, ona teď o něm v rozhovorech odmítá mluvit a otázkám na Třeštíka se vyhýbá jako čert kříži. Proč? Vždyť nikdy neměla problém se o své soukromí podělit.

Radka Třeštíková (41).

Avšak poslední dobou se šíří zvěsti, že za vším stojí fotografova bývalá partnerka, spisovatelka Radka Třeštíková (41). Ta chce údajně otce svých dvou dětí zpátky a jeho vztah s Decastelo prý nesnáší dobře.

Možná právě proto fotograf o své ex co chvíli trousí, jak je skvělá máma, jak rozumně se rozešli apod. Jenže je i známo, že Třeštíková před časem opustila sociální sítě a podle některých je to proto, že se už nedokázala dívat na vrkání bývalého s Decastelo.

Změnu v chování brunetky Evy ale mohl způsobit i její exmanžel, scenárista René Decastelo (49). Ten prý také ne a ne se smířit s tím, že je jeho stále ještě žena a matka dvou jejich dětí tak šťastná s jinými.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden