Moje šťastná hvězda

Zůstane na děti sama?

Krásná Aneta Krejčíková (32), kterou můžete na televizních obrazovkách vídat každý všední den díky nekonečnému seriálu Ulice, má v soukromí nepříjemné problémy.


Už dlouho se totiž povídá, že prožívá manželskou krizi se svým partnerem, tělocvikářem Ondřejem Rančákem (38). Ten kromě toho dělá také fitness trenéra a díky tomu se pravidelně setkává s krásnými dívkami. A ne vždy jim dokáže odolat. Podle našeho tajného zdroje z blízkého okolí herečky měl mít s jednou pletky.


Těžko říct, co je na tom pravdy, nicméně z  minulosti víme, že to úplný svatoušek není. Když spolu před lety s Krejčíkovou byli na dovolené, údajně si psal s jinými dívkami zprávy. Herečku to rozčílilo, a dokonce zvažovala rozchod, nakonec na něj ale nedošlo a vztah se podařilo zachránit.


Dá se ale očekávat, že pokud by na něco podobného přišla Rančákovi znovu, už by tak velkorysá nebyla. Nehledě na to, že je o ni teď mezi muži obrovský zájem. Nejenže výrazně zhubla, ale navíc si nechala i upravit poprsí a dá se říct, že vypadá lépe než kdykoli předtím.


Pokud ji tak Rančák znovu ponížil a nebude o ni chtít přijít, bude muset ukázat, že si ji zaslouží. A nejjednodušším způsobem může být svatba, na kterou herečka mnoho let čeká. Rančák ji totiž o ruku požádal již před dlouhými šesti lety, ale od té doby se nic neděje.


Možná to ale bude jediná šance Rančáka, jak vztah ještě zachránit. Herečka by sice nerada zůstala na společné děti Bena (5)Antonii (3) sama, ale když nebude zbytí, určitě to zvládne. Lepší než dál žít se záletníkem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden