Moje šťastná hvězda

Zůstane na dítě sama?

Je to jen pár dní, co krásná zprávařka Iveta Vítová (39) s těžkým srdcem přiznala, že se rozvádí s manželem Jaroslavem (45).


Když se jim loni v červenci narodil chlapeček Matěj, byla štěstím bez sebe. V té době ale netušila, že všechno dostane tak rychlý spád. A co víc, ve hře je navíc i její prestižní post v televizi!


Svatba jako z pohádky jim štěstí nepřinesla


Česká miss z roku 2009 si svého muže, podnikatele Jaroslava Víta, vzala v roce 2011 při romantickém obřadu na pardubickém zámku za přítomnosti mnoha slavných. Jen o dva roky později už šťastní manželé drželi v náruči vytouženou dceru Anetku (8).


Moderátorka sice naznačila, že jisté problémy se s nimi táhly již delší dobu, ani narození jejich druhého dítka ale jejich vztah nedokázalo zachránit.


Navíc vyplulo na povrch, že když byl chlapeček ještě hodně malý, Vít se údajně sebral a odstěhoval se k milence. To bývalá modelka sice nepotvrdila, avšak ani nevyvrátila, jedno je ale jasné, tento vztah už asi nikdo jen tak neslepí. O to horší je, že Iveta nyní nemůže přijít na jiné myšlenky ani v práci.


Doufá, že jí vyjdou vstříc


Mateřskou dovolenou si Vítová vybrala na rok a za dva měsíce se už měla vrátit za zprávařský pultík. To se však nestane. Náhlý rozvod jí totiž zmařil plány. „Teď není vůbec reálné se do televize vrátit.


S Matýskem to teď nejde,“ svěřila smutně s tím, že bude nyní na dvě děti úplně sama a neví, jak to bude zvládat po finanční stránce. Doufá ale, že se nějak s televizí dohodne a vyjdou jí vstříc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden