Můj kousek štěstí

Zůstane na všechno sama?!

Manžel selhal?

Muž doma nesmí žehlit, prát, uklízet apod., jinak je méněcenný. V tomto stylu se před časem vyjádřila herečka Tereza Brodská (55).

Hvězdě seriálu ZOO se ale tento svérázný životní postoj podle všeho vymstil. Nedávno byla nemocná, přiznala, že je jí hodně zle.

Co na to manžel Herbert Slavík (60)? Prý vůbec nic. Mnozí škarohlídi soudí, že si za to Brodská může tak trochu sama, když se dobrovolně pasovala do role poslušné služky, která plní přání pána domu.

Tajná schůzka

Na druhou stranu každý muž by měl vycítit, když už je to přes čáru a partnerka opravdu potřebuje pomoct. Přitom herečka dělá evidentně všechno pro to, aby se manželovi zavděčila. Dočká se ale za to ocenění?

Fotek s manželem má pramálo. Do společnosti dnes už vyráží většinou bez něj.

Možná právě naopak. Už nějakou dobu se spekuluje o manželových nevěrách. Před pár lety ho fotografové načapali na schůzce s neznámou mladou ženou v Obecním domě v Praze.

Seděli o samotě za paravánem, aby je nikdo nerušil. Není divu, že se poté rozšířily dohady, že se jednalo spíše o schůzku milostnou, než o tu pracovní, jak se Slavík zarytě bránil.

Co oči nevidí...

„Denně se stýkám s mnoha ženami,“ vysoukal ze sebe překvapený fotograf, když došlo na konfrontaci. Ovšem kolují informace, že zdaleka ne vždy jde jen o práci. Fotograf má rozpracovaných několik knih, několikrát ročně prý létá do Kanady, udělal si pilotní průkaz atd.

Nejvěrnějším parťákem je herečce její pes Konrád, právě on jí dělá na akcích společnost, zatímco manžel bývá kdovíkde.

Má hodně šancí, kde a jak okouzlit mladší ženy. Pokud je to pravda, tak je otázka, jestli by s tím Brodská vůbec ještě mohla něco udělat. V některých vztazích by takové chování manžela bylo spíše na rozvod, do takového radikálního řešení se ale Brodské pravděpodobně nebude chtít.

Bude tedy případně raději přivírat oči před manželovými přešlapy a dál doma zastávat všechnu činnost úplně sama, zatímco on bude vyrážet na služební cesty a pracovní i nepracovní schůzky, které budí rozpaky?

Trauma?

Někteří lidé poukazují na to, že z její strany jde vlastně o logické řešení, jelikož velmi lpí na rodině. A třeba i toleruje manželovy zálety. Vždyť její rodiče Jana Brejchová (83) a Vlastimil Brodský (†83) ji šest týdnů po jejím narození odložili k tetě Blance (†73). „Vyzvedli“ si ji až za šest let. Prožitá traumata se na ní mohla odrazit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden